Varukorgen är tom
Till kassan
0 Produkter Till kassan

FRI FRAKT INOM SVERIGE

  

Webshop About Learn Contact

Filosofi

Det är från jorden hälsa och skönhet föds. Jorden innehåller alla mineraler som vi behöver för att leva. Växter absorberar näringsämnen ur jorden för att producera andra vitala ämnen som vitaminer, antioxidanter och essentiella fettsyror. Genom växterna kan vi använda dessa näringsämnen för vår hälsa och skönhet.

Syntetiska kemikalier och andra gifter känns inte igen av våra kroppar.  Vår kropp har evolverat i årtusenden, kemikalier är något nytt. Kroppen reagerar på främmande ämnen genom att orsaka inflammation. Inflammation är en viktig försvarsmekanism men i det långa loppet orsakar de sjudomar och för tidigt åldrande. Ju fler gifter och syntetiska kemikalier vi utsätts för, desto mer inflammation bildas i kroppen. När immunceller attackerar toxiner bildas fria radikaler. Dessa reaktiva molekyler förstör celler och vävnader och får dem att åldras snabbare och så småningom dö.

Grunden i vår hudvårdsfilosofi är att lugna och dämpa inflammationer och neutralisera fria radikaler. På så sätt håller sig huden frisk och åldras långsammare.

Prenumerera på vårt

nyhetsbrev!

Meny

Webshop

About

Learn

Contact

kontakta oss

+46(0)8-40 02 04 04

info@ditchon.se

© 2015 Di Tchón AB